onze werkwijze

omdat het perfect moet zijn

Aangename kennismaking

Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Bel ons even op, chat met ons of stuur ons een e-mail en wij luisteren direct naar je verhaal om te bekijken hoe we je kunnen helpen. Klik hier voor contactgegevens

BEZOEK TER PLAATSE

Wij meten de ruimte op, bekijken de technische mogelijkheden en bovenal: we luisteren naar wat u belangrijk vindt en welke stijl u voor ogen heeft voor uw nieuwe zwembadoverkapping.

Analyse en berekening

Er is een ruwe schets gemaakt, de verwachtingen werden besproken, en de afwerking wordt bepaald.We berekenen het totale project en bezorgen je de offerte. Soms is er een woordje extra nodig maar twijfel dan niet om uitleg te vragen.Daar zijn we voor! Jij staat voor ons op de eerste plaats.

Offerte goedgekeurd? Over naar de voorbereiding!

Omdat elk project op maat gemaakt wordt, hebben wij enkele weken tijd nodig om uw overkapping volledig naar de afgesproken verwachtingen te bouwen. Tel hier toch ongeveer een 10-tal weken voor. We zullen dit per project ook bespreken.

Oplevering en installatie

We besteden de grootste aandacht aan een feilloze levering, installatie en afwerking. We zijn enkel tevreden met perfectie.