Onze informatie, uw kennis

Zwembadoverkappingen zijn er in ontzettend veel afmetingen,  kleuren en afwerkingen. Wat ook uw voorkeur is, het is belangrijk dat u goed geïnformeerd bent alvorens u overgaat tot een aankoop. Het is namelijk een aankoop die u voor vele jaren zal gebruiken.

Een overkapping is een investering en het zou jammer zijn om deze investering met de verkeerde informatie te starten. Daarom proberen wij onze kennis samen te brengen onder deze rubriek, zodat onze informatie ook uw kennis wordt.

De informatie die hier terug te vinden is hebben we zo neergeschreven zodat deze voor bijna elk project van toepassing is. We helpen u ook graag persoonlijk verder om de juiste en op maat gemaakte informatie te bezorgen. Twijfel daarom dus zeker niet om contact met ons op te nemen.

Hebt u onze informatie al doorgenomen of heeft u al een goed beeld over de mogelijkheden, neem dan zeker een kijkje bij ons aanbod.

Heeft u een vraag of opmerkingen

Neem dan zeker even contact met ons op zodat we u persoonlijke kunnen helpen en onze informatie verder kunnen uitbreiden!

Zwembadoverkapping Omega

Op deze vraag is geen eenvoudig antwoord te geven, omdat…

Lees meer

Orient - ronde zwembadoverkapping

Eenvoudig onderhoud is één van de voordelen van onze overkappingen.…

Lees meer